Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Rád bych viděl nějaké zdroje vašeho tvrzení, že chuť na zákazy kamionů, masa a heterosexuálů je stále větší. Věřím, že jste si to nevymyslel. Předem děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Jestli jste se do dnes té degradace svobody nevšiml, chápu, že jste tu momentální nadsázku, kterou autor použil, nepochopil.

1 0
možnosti
JJ

"Po roce 2001 jsme po atentátech v Novém Yorku zpřísnili kontroly v letecké dopravě. K omezení migrace a teroristických útoků to sice nevedlo, ale uznejte, že to mělo logiku.

Zdroj: https://zdenekriha.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=776354";

Jako vysokoškolsky vzdělaný člověk byste měl vědět, že na takové tvrzní nemáte to, čemu se říká counterfactual. Vůbec nevíme, co by tu bylo, kdyby se ta opatření nezavedla. Zvýšení kontrol na letišť byl v reakci na atentát rozumný krok. Jestli vám přijde kontrola na letišti jako nějaké výrazné omezení svoboda, pak jste velmi zváštní člověk, pro mě to znamená svobodu cestovat bez obav.

A ano řešíme klimatickou změnu, protože záchrana planety je prioritou každého, kdo zvádne myslet na více než rok dopředu. Obrovský skandál co? :-P Nikdo neplánuje zakazova věci jako maso a heterosexuály, to jsou pouze vaše přihlouplé výkřiky do tmy. Stranické příslušenctví jaksi vše vysvětluje. Po včerejší debatě, kde lídryně vaší kandidátky blábolila, že snížíte daň z příjmu na 15 % (což při současné výši 15 % zní opravdu komicky), nebo že tu žádná pandemie vlastně nebyla 8-o8-o8-o mě už asi nic nepřekvapí.

2 0
možnosti
RP

"A ano řešíme klimatickou změnu, protože záchrana planety je prioritou každého, kdo zvádne myslet na více než rok dopředu. "

Pane Janata začnete u sebe: vypněte počítač a mobil a pište rukou, prodejte auto a kupte kolo/koně. potraviny si pěstujte, pijte vodu z potoku/řeky ... Ne? proč ne? Vždyť vše co jsem zmínil je špinavé. I ta voda z kohoutku je poháněna špinavou energií. Až začnete vy, začnou i ostatní, jinak je to jen křik hlupáků nasátých na dotace

0 0
možnosti
Foto

Souhlas! Jenom poznamky ke klimatu.

:-/

Zadny sklenikovy efekt nejspis neexistuje. CO2 neni skodlivy plyn nicici a ohrivajici planetu a na klima nejspis zadny vliv nema. Klima planety se meni neustale jiz nekolik miliard let. Pokud teplota roste, je to jenom dobre. Vratime se do doby stredovekeho optima. Pokud se ochlazuje, meli bychom se pripravit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 777x
Psaní zejména o opomenutých koutech ekonomie, ale sem tam také o historii nebo o věcech veřejných. 

Píšu to sem mj. i proto, aby nikdo nemohl říct, že "on to věděl a nic neřekl". 

Autor není od dubna 2023 členem žádné politické strany, či hnutí. 

Seznam rubrik