Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidé jako Tadeáš nebo Peksa by v normální zdravé společnosti stáli na rohu s kartonovou cedulí "Konec světa se blíží".

1 0
možnosti

Žádného komunistu neznám, ale znám několik Pirátů - a věřte, že tito jsou mnohem horší než neškodní komunisté, kteří se ani do parlamentu nedostali.

Navíc jsem poznal řadu politiků a horlivých příznivců pětidemolice a to nejen těch vyloženě mladých - a tam je zřejmé, že jejich fanatismus vede tuto zemi do těžkých problémů, ze kterých se budeme dlouho a těžce vylízávat - tedy pokud se to vůbec podaří.

0 0
možnosti

J38a88n 61K14a13r65a73s14e31k

27. 5. 2023 19:19

hm, ja jsem si myslel, ze se na Vaclavaku cinkalo taky proto, aby mohl kazdy rikat co si mysli aniz by se musel dovedet, ze je zmetek a ze z nej lezou kraviny a ze je komunista.

1 1
možnosti

Já cinkal proto, abych nebyl trestně stíhán za to, že o někom prohlásím, že je to komunistický zmetek. Pokud jím je.

1 1
možnosti

Před 100 lety zase říkali, že konec světa bude, až budou ženy nosit kalhoty a sodomie mezi dvěma muži nebo dvěma ženami bude zákonnem dovolená. Vlastně ti remcalové jsou furt stejný.

0 0
možnosti

Vážně je to sranda.Kdybych takto oslovil svého otce? Nezbytně by si posunul brejle na špičku nosu. A už by to jelo! "Synu, ze které to krčmy, se dnes ráčíš navracet? A jaké kraviny to z tebe lezou? Co vás na těch školách učí?. Chceš-li cokoliv funkčního rozvrátit a rozrušit? Nasaď tam komunistu. On to 100% zařídí" ...

3 1
možnosti

A nejhorší je, že tihle zmetci to myslí opravdu vážně.

Karma.

4 0
možnosti
Foto

Nebylo by od věci redefinovat pana Tadeáše Žďárského.

1 0
možnosti

Kdyz das milion korun jednomu (schopnemu) cloveku tak ten milion zainvestuje tak aby z toho neco mel, a pri nem se svezou jini lide. Kdyz das jednu korunu kazdemu z jednoho milionu lidi tak si to snad ani neuvedomi a jeste te budou mit za blazna a drzgresli...

2 0
možnosti
Foto

Věřím vám, protože poslouchat radio Wave se neodvažuji. Už jsem několikrát téměř umřel nudou.

4 0
možnosti

Vydržel jsem půl hodiny... Nechápu, jak si panáček představuje, že budou naplňovány potřeby všech lidí a zároveň omezena možnost jedinců zbohatnout. To už přece zkusili komouši (se stejným záměrem o naplňování potřeb) a všude na světě zkrachovali. Proč se panáček snaží znovu zkoušet něco, co se empiricky neosvědčilo?

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS