Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Zajímalo by mne, proč dvouprocentní Tričkolóra tolik brojí proti Pirátům, když překryv mezi voličských elektorátem neexistuje. Vy se ucházíte o úplně jinou sortu lidí, tak byste se měli obrátit právě k nim a neztrácet čas zbytečnostmi.

1 1
možnosti
Foto

Nemá právo na názor? Proč dělá Zdeněk Bárta to samé?

6 0
možnosti
Foto

Trikolora....;-D Víc není potřeba říkat. Já bych tedy za 7000 měsíčně žít nechtěl...

1 4
možnosti
TB

Člověk, který toho v mozečku nemá více nemá logicky ani potřebu více říkat. Ti osttaní si na rozdíl od Bárty přečetli článek a diskutují k jeho tématu.

5 0
možnosti
JK

Bezva, ale ani se raději neptejte jaké vtipy kolují o vás. Taky zřejmě nějak často nakukujete do "spodních proudů" některých lidí, asi tak vytušíte co si přejí vy to pak vykonáte a oni vás pochválí. Aplikace této metody zřejmě vychází u marxistů a tak jste nabyl dojmu, že u neomarxistů to bude fungovat taky, ale nevyšlo to. Výsledek je tedy jasný, prověřená metoda určitě funguje, proto logicky vychází, že Piráti nemohou být neomarxisté.

Zbytek rádoby ekonomických a morálních pouček nemá cenu komentovat, podobný styl jak Zeman v neděli. Vytrhne se jedna věta, trochu se poopraví zasadí do připraveného rámce a ejhle, co jsme si přáli, to je na světě.

Pro vás sněmovna nepřipadá v úvahu, váš národovecký program je panapr, tak se snažíte aspoň škodit straně, která předhonila Babiše, no oligarchové si přece musí pomáhat. Přízeň lidí ukazuje, že jestli někdo dělá něco blbě, jste to vy.

6 3
možnosti
JK

J24a49n 36K38o30z95á23k

26. 4. 2021 23:02

Na škůdce jediné správné strany se vždycky svedlo všechno. Že je pán příznivcem(členem?) nějaké strany, mě vůbec nezajímá. Normální člověk reaguje na obsah, ne na autora. Proč si myslíte, že vaše logika je ta nejlepší, přes kterou nejede vlak?

1 0
možnosti
Foto

Jedno z českých přísloví praví: Zasaď strom, postav dům a zploď syna. Trochu rozvedeno by to mohlo znamenat: až vykonáš něco užitečného, založíš rodinu a postaráš se o to aby měla kde žít a co jíst, pak udílej hraběcí rady a vymýšlej sociální konstrukty.

Pokud totiž člověk udělá vše to, co přísloví zmiňuje, zcela zásadně to změní jeho pohled na svět, uvědomí si cenu hmotných statků a množství osobního úsilí, které je nutno vynaložit, aby jich dosáhl. Pak by ho taková kontraproduktivní blbost jako je NZP nikdy nenapadla.

7 1
možnosti
JL

NZP v Česku ovšem fungovat nemůže, jsme slabá ekonomika a ještě hezky zadlužená našimi odborníky ve vládách všeho druhu..Takže další vláda by měla hlavně snižovat dluh státu.

1 0
možnosti
AG

A95l40e46x 51G20r36e85g90o95r

18. 6. 2021 18:48

Snižovat dluh státu je prakticky nereálné bez drastického omezení výdajových kapitol a nebo astronomickému zdanění všeho. A k tomu nemá sílu a odvahu nikdo v celé Evropě. Ale je to líbivé heslo.

0 0
možnosti
ZD

S Vašimi vývody je lehké souhlasit. Tedy bohužel. Podobné ideologie se k moci derou vždy po letech relativního blahobytu. Jejich zástupci z toho relativního dostatku vzešli a je to s nimi přesně jako s druhou generací migrantů. Rodiče normální - děti zpovykaná banda. Spíše než s vývojem pak podvědomě bojují se svými rodiči.

14 2
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 777x
Psaní zejména o opomenutých koutech ekonomie, ale sem tam také o historii nebo o věcech veřejných. 

Píšu to sem mj. i proto, aby nikdo nemohl říct, že "on to věděl a nic neřekl". 

Autor není od dubna 2023 členem žádné politické strany, či hnutí. 

Seznam rubrik